Ki nyer ma?

Családi Ki Nyer Ma játék és tudomány vetélkedő a Veresegyházi BarátkoZOO kisállat simogatóban Czigány Ildikó zoopedagógussal.

Kedves játszani, kirándulni, állatokat megfigyelni szerető gyerekek és felnőttek!  Most együtt, családi kötelékben mérhetitek össze tudásotokat más családokéval :)

Egy óra vidámság, izgalom, okos szórakozás!

Mikor lesz?

balabla

A feladatalapokat, amelyen 8-10 kérdés, felfedezni, megfigyelni, kitalálni való szerepel. A válaszok megadásához a megadott útvonalon  kell végig sétálni. A rövid és egyértelmű válaszok megadása után, 13:30-kor minden csapat együtt találkozik a játékvezetővel, Czigány Ildikó első magyar pilótanővel, a társállatok lelkes támogatójával!

Itt további kb. 20 perces élmény beszámoló, kötetlen beszélgetés valamint a szóbeli döntő következik. A csapatoknak azonnal, írásban kell választ adniuk a játékvezető által feltett 4-5 kérdésre, amelyekre a helyes válaszok elhangzanak az élmény beszámolóban. Érdemes tehát figyelni :)

Aki eljön, már nyer! Élményt, vidámságot, értékes tudnivalókat a természet világáról! A legügyesebbeket azonban különös nyereményekkel is jutalmazzuk!